Reparatie Handgereedschap

In onze winkel kunt u uw te repareren gereedschappen inleveren. Aan de balie wordt direct een inschatting gemaakt van de reparatietijd zodat u weet wanneer u weer aan de slag kan! U zal al snel ervaren dat uw gereedschap in professionele handen is.

Keuringscertificaat

Uw te repareren gereedschap wordt doorgestuurd naar de werkplaats waar onze mensen nauwgezet bekijken wat voor uw reparatie aan werkzaamheden en materiaal noodzakelijk is. Onze ervaren monteurs doen er alles aan om uw gereedschap zo snel mogelijk weer in optimale staat te brengen, daarna is onze erkende keurmeester aan de beurt om een inspectie uit te voeren. Wanneer uw gereedschap na reparatie goedgekeurd is, wordt een keuringssticker aangebracht waarop te zien is wanneer de keuring heeft plaatsgevonden. Een officieel document waarop alle relevante gegevens over de machinekeuring staan ontbreekt natuurlijk niet. U kan er zeker van zijn dat u en uw werknemers veilig en verantwoord met het elektrisch gereedschap kunnen werken.

Een veilig gevoel!

Om problemen te voorkomen is het wettelijk geregeld dat al uw electrisch gereedschap regelmatig gekeurd wordt. Op afspraak kan u uw complete gereedschappark officieel laten keuren. Dat geeft een veilig gevoel!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze specialisten.