Jako is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie aan bouwmaterieel, elektrisch gereedschap, meetapparatuur en al het andere technische materieel. Hiernaast beschikken onze opgeleide monteurs over de juiste kennis en certificaten om keuringen te verrichten. Het is ook mogelijk om uw materieel op locatie te laten onderhouden, repareren en keuren. Door de jarenlange ervaring als materieeldienst en verhuurorganisatie onderscheidt Jako zich als partner voor service en onderhoud.

Onderhoud en Reparatie

Voor een lange levensduur van uw materieel is het noodzakelijk dat deze vakkundig wordt onderhouden. Onze ervaren monteurs vervangen versleten onder- delen zodat uw machine weer helemaal in orde is. Is uw machine onverhoopt defect? Wij hebben een grote voorraad onderdelen om uw machine zo snel mogelijk te repareren. Wij overleggen altijd met u over de beste oplossing: repareren of vervangen. U komt nooit voor een verrassing te staan.

Vervangende machine

Tijdens storingen, service of onderhoud hoeft u niet stil te zitten. Jako kan u een vervangende machine aanbieden voor de overbruggende periode. Door ons brede verhuur- en verkooppakket kunnen wij voor bijna alle situaties een passende oplossing bieden.

Storingsservice

Heeft u een storing in uw materieel of gereedschap, dan kunt u ons bellen. Wij kunnen u ook een onderhoudscontract aanbieden waarmee storingen worden geminimaliseerd. Heeft u toch een storing dan kunnen onze storingsmonteurs snel schakelen en u meestal binnen 24 uur helpen. In overleg met u wordt gekozen om de machine ter plaatse te repareren of om een vervangende machine in te zetten.

Keuring en Kalibratie

Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het keuren van een diversiteit aan materieel en gereedschappen. Van elektrisch handgereedschap, meetapparatuur en klimmaterieel, tot ladders & trappen, verschillende steigersystemen en tijdelijke liften. Alles conform de geldende regelge- ving. Wij verzorgen tevens de keuringsadministratie. Alle keuringscertificaten zijn naderhand opvraagbaar.

Haal- en Brengservice

Om u optimaal van dienst te zijn heeft Jako een eigen haal- en brengservice. Wij kunnen uw machines ophalen om deze in onze technische dienst te onderhouden, repareren of keuren. Uiteraard zullen wij de machines, zodra deze gerepareerd zijn, weer bij u a everen.

Op locatie

De monteurs van onze technische dienst repareren, onderhouden en keuren. Deze werkzaamheden kunnen wij ook bij u op locatie uitvoeren. Zo hoeft u uw gereedschappen, machines en/of materieel niet te missen en kan het werk gewoon doorgaan.

Downloads

Klant worden?

Geen documenten beschikbaar.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze specialisten.