juli 18 2018 0reacties

Openingstijden tijdens de vakantieperiode

Jako Center en de Jako Verkoop zijn tijdens de gehele vakantieperiode geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 en op zaterdag van 08.00 – 12.00. Al onze webshops zijn wel 24/7 bereikbaar.

Jako Materieeldienst is gesloten van maandag 30 juli tot en met vrijdag 10 augustus. Op maandag 13 augustus staan we weer voor u klaar.

De afdeling logistiek (aan- en afvoer van verhuurmaterieel) is gesloten van maandag 30 juli t/m vrijdag 10 augustus. De laatste dag van transport is donderdag 26 juli. Eventueel benodigde transporten kunt u uiterlijk op vrijdag 20 juli bij ons aanmelden. Indien u materieel met eigen transport wilt ophalen of retour brengen, dan verzoeken wij u dit ook uiterlijk op vrijdag 20 juli bij ons aan te melden.

Onze storingsdienst is tijdens de vakantieperiode beperkt beschikbaar. Indien u tijdens de vakantieperiode gebruik wilt maken van onze storingsdienst, willen wij u verzoeken dit uiterlijk op vrijdag 20 juli bij ons aan te geven via het e-mailadres: projecten@jako.nl.

Heeft u tijdens de vakantieperiode gereedschap, materieel of liften die gekeurd of onderhouden moeten worden, dan kunt u hiervoor met ons contact opnemen. Wij verzoeken u dit tijdig te doen, in verband met een beperkte bezetting.

Categoriën:

Schrijf een reactie of opmerking