WIE IS JAKO?

about01

Jako heeft als voornaamste activiteiten de verkoop en verhuur van bouwmaterieel, bekisting, bouwmachines en ijzerwaren / gereedschappen en het realiseren van complete projecten op het gebied van tijdelijke hulpconstructies, personen- / goederenbouwliften en de daaraan gerelateerde diensten. Jako heeft een intern projectbureau waar totaaloplossingen worden ontwikkeld en toegevoegde waarde wordt gecreëerd voor de klant. Te denken aan de engineering en projectbegeleiding van steiger- en ondersteuningsconstructies, bekistingen, personen- en goederenliften en bouwplaats inrichtingen. Onze klant heeft zo één adres en één aanspreekpunt.

about02

Van zzp’er tot grote aannemers en van non-profit tot publieke sector, actief binnen de bouwwereld, de civiele sector, de agrarische sector of de industrie. Jako bedient in principe alle segmenten. Dit uitgangspunt vraagt om de aanwezigheid van brede kennis en flexibiliteit gecombineerd met het bieden van maatwerk, in de vorm van specialistische expertise, als dat nodig is. Onze projectleiders stellen samen met onze klant de “diagnose”, waarna indien nodig een collega met specialistische kennis van bijvoorbeeld bekisting, ondersteuning, steigers of bouwliften wordt ingeschakeld om het nodige maatwerk te leveren. Zo krijgt iedere klant een passend advies.

ONZE MISSIE

Jako levert landelijk ruwbouw ondersteunende oplossingen met de hoogste flexibiliteit en kwaliteit, vanuit een optimaal pakket, een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering en met kennis van bouwen. Het ontzorgen van onze klant is wat ons bezighoudt, dit doen wij vanuit de driehoek: excellente service, verkoop en verhuur. “Niets zo sterk als een driehoek”.

  • De klant aan de basis
  • De medewerkers centraal
  • Continu verbeteren

ONZE AMBITIE

Ons bedrijf is super georganiseerd, levert hierdoor tegen scherpe prijzen een kwalitatief goed product. En voegt door haar kennis waarde toe aan het proces van bouwen waardoor onze klant het verschil maakt in de markt.

ONZE STRATEGIE

Vanuit onze visie richten wij ons in de eerste plaats op het begrip “excellente service”, wij leveren de hoogst mogelijke kwaliteit en flexibiliteit, het ontzorgen van onze klant is wat ons bezighoudt. Hiernaast zijn wij ons er van bewust dat de flexibiliteit en kwaliteit richting onze klanten niet te kosten mogen gaan van het rendement van onze organisatie.

KWALITEIT

10425009_750207975063092_2859318192222824309_n
vca_logo

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze specialisten.