Jako is gespecialiseerd in het leveren van bekisting en de benodigde verbruiksmaterialen. Van paneelbekisting tot kolombekisting, van afstandhouder tot waterkering. Ook voor het huren en het laten uitvoeren van onderhoud kunt u bij ons terecht. Onze adviseurs voorzien u graag van het benodigde advies.

Beplating

De gemonteerde houtplaten in onze elementen zijn van berkenhout met een hoogwaardige phenol hars toplaag van 220 gr/m2. Wanneer de houtplaten slijtage sporen vertonen worden deze direct vervangen door onze renoveringsspecialisten. Dit principe geeft onze bekisting een ongekend hoge kwaliteit.

Rasterelementen

Door jarenlange ervaring in betonwerken en met bekistingssystemen hebben wij het Jako systeem geïntroduceerd. Dit systeem is 100% uitwisselbaar met het Paschal rastersysteem. Jako heeft diverse rasterelementen in zijn verhuurpakket. Vraag aan onze bekistingadviseurs naar de mogelijkheden.

Advies en Levering

Jako heeft jarenlange ervaring op het gebied van bekisting en toebehoren. Heeft u bekisting nodig of wilt u informatie over de diverse soorten verbruiksmaterialen? Laat u voorlichten door onze adviseurs. Wij kunnen de bekisting snel bij u leveren. Het is ook mogelijk om bij ons af te halen! Alle verbruiksmaterialen leveren wij binnen 24 uur bij u op de bouwplaats of in uw magazijn.

Verhuur

Ons verhuurpark telt zo’n 4000 m2 aan paneelbekisting. Wilt u bekisting inzetten voor uw project? Bel ons over de mogelijkheden voor de verhuur van bekistingen of vraag online een offerte aan. Ons projectbureau kan het tekenwerk en het berekenwerk voor u verzorgen. Ook kunnen wij desgewenst het project volledig van u overnemen en de bekisting voor u monteren.

Catalogus

Jako heeft een compleet assortiment aan verbruiksmaterialen. Dit hebben wij samengevat in ons boek ‘bekistingen en toebehoren’. Heeft u deze nog niet van ons ontvangen? Vraag hem aan via info@jako.nl of bel: +31 (0) 24 358 1410 Wij sturen deze gratis naar u toe of geven deze persoonlijk bij u af.

Verbruiksmaterialen

Naast een compleet assortiment van bekistingselementen en accessoires leveren wij ook alle daarbij behorende verbruiksmaterialen. Ons complete assortiment is te vinden op www.bekistingcenter.nl Mocht het gewenste product er niet bijstaan of wilt u toelichting, neem dan contact op met ons.

Downloads

Klant worden?

Geen documenten beschikbaar.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze specialisten.