Jako is gespecialiseerd in het leveren van gereedschappen en verbruiksmaterialen voor diverse doeleinden. In ons center hebben we daarvoor alles in huis. Van schroevendraaiers en boormachines tot ladders en rolsteigers. Ook voor het huren van materieel en het laten uitvoeren van onderhoud & reparaties kunt u bij ons terecht. Onze adviseurs voorzien u graag van het benodigde advies.

Actiefolder

Iedere 2 maanden geven we een actiefolder uit met nog scherpere aanbiedingen dan u van ons gewend bent. Deze folder is verkrijgbaar in het center of te downloaden via www.jako.nl.

Afhalen

Wij hebben ruim 15.000 artikelen op voorraad. Heeft u een product direct nodig dan kunt u deze afhalen aan de balie.

45 jaar ervaring

Is er een klus of project waar we u met onze vakkennis kunnen helpen? Aarzel dan niet, bel ons of loop binnen. We hebben technische adviseurs in dienst die u graag helpen.

Vakkennis

Jako telt meer dan 65 werknemers met veel ervaring. Als wij u niet verder kunnen helpen, dan vergeet het maar!

Betaalmogelijkheden

Als vaste klant geniet u van het voordeel om op rekening te kunnen kopen. Bent u nog geen vaste klant? Contant of pinnen behoort tot de mogelijkheden. Ook kunt u betalen via automatische incasso.

Levering binnen 24 uur

Levering op de bouw of bij u op kantoor. Voor 16.00 besteld is de volgende dag in huis.

24/7 Bestellen

Via onze internetsite heeft u de mogelijkheid om 24/7 op iedere locatie met uw computer of tablet een bestelling te plaatsen.

Same Day Delivery

Wanneer u voor 13.00 bestelt kan het nog dezelfde avond tussen 18.00 en 22.00 (evt. bij u thuis) afgeleverd worden.

Verhuur

Tijdelijk een machine, steiger, kachel of ander materieel nodig? Jako heeft in het center een ruim assortiment aan verhuurproducten gereed staan.

Kwaliteit

Jako verkoopt alleen maar kwaliteitsproducten, als wij er niet achter staan dan wordt het niet verkocht! Wij houden de kwaliteitseisen strikt in de gaten.

Stempelkaart

Voor elke € 50,- die u bij het Center besteedt krijgt u een stempel op uw kaart. Een volle spaarkaart is € 25,- waard en is te besteden aan een artikel naar keuze. Informeer hiernaar bij één van onze verkopers.

Service en Onderhoud

Al het elektrisch gereedschap en materieel dat wij verkopen, kunnen wij ook repareren, keuren en/of onderhoud aan plegen.

Downloads

Klant worden?

Geen documenten beschikbaar.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze specialisten.