Jako is gespecialiseerd in het ontzorgen op het gebied van tijdelijke steiger- en ondersteuningsconstructies. Van engineering en levering tot montage en inspecties. Indien gewenst leveren wij ook de benodigde personen- en goederenliften. Wij verzorgen het gehele project voor u, zowel projecten binnen de renovatie, nieuwbouw als industrie, met verschillende soorten systemen. Onze projectleiders en ons projectbureau ondersteunen u gedurende het gehele project.

Ondersteuning

Naast de steigersystemen levert Jako ook verschillende systemen voor het realiseren van tijdelijke ondersteuningsconstructies. Van traditionele stempels voor de woningbouw tot zware systeemondersteuningen voor diverse doeleinden. Voor breedplaatvloeren tot in het werk gestorte vloeren, balken en kolomkoppen.

Steigersystemen

Jako heeft een breed pakket aan steigersystemen voor verschillende soorten disciplines. Van renovatiestei- ger en snelbouwsystemen tot semitraditioneel en systeemsteigers. Van woning- en utiliteitsbouw tot bruggen en van water- en kerktorens tot complete volumesteigers met werkvloeren.

Engineering

Jako heeft een eigen projectbureau waar projecten compleet worden uitgewerkt in volledige werktekeningen voorzien van constructieberekeningen. Hiernaast vindt de technische begeleiding plaats vanuit het projectbureau.

Projectbegeleiding

U heeft tijdens het project direct contact met één van onze projectleiders. De projectleider is betrokken vanaf offerteaanvraag en engineering tot en met de uitvoering en oplevering. De projectleider voorziet u van advies, begeleidt het project, verzorgt startwerkbesprekingen en de benodigde V&G plannen.

Veiligheid

Wij ontwerpen, leveren en monteren steigers volgens de Richtlijn Steigers en de Richtlijn Betonbekistingen en Ondersteuningsconstructies. Voordat de steiger- of ondersteuningsconstructie wordt vrijgegeven, wordt een opleveringsinspectie gedaan waarna de constructie wordt overgedragen. Op verzoek kunnen we ook periodieke inspecties verzorgen waarmee de veiligheid ook gedurende het project kan worden gewaarborgd.

Montage

Montage en demontage van de steiger- en ondersteuningssystemen op het project worden verzorgd met vaste monteurs en een vaste voorman als aanspreekpunt. Tevens verzorgen wij ook het wind- en waterdicht maken van uw steiger door middel van steigernetten of folie met een gesealde kap.

Downloads

Klant worden?

Geen documenten beschikbaar.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze specialisten.