Jako is gespecialiseerd in het leveren van verschillende soorten tijdelijke liften. Van goederenliften tot uitgebreide personenliften, van 250kg tot 1.500kg met 18 personen. Hiermee hebben wij voor iedere situatie een passende oplossing. Naast liften heeft Jako ook hefplateau’s in het verhuurpakket. Wij verzorgen de engineering, verhuur, montage en keuring. Deze diensten leveren wij voor liften uit ons eigen verhuurpakket of voor liften die u zelf in eigendom heeft.

Transportplatforms en Hefplateau's

Transportplatforms bieden de mogelijkheid om personen samen met goederen mee te vervoeren. We hebben transport platforms van 500kg tot 1.500kg laadvermogen met verschillende platformafmetingen tot 1,5m x 4,0m met dubbele mast. Hiernaast hebben we ook hefplateau ́s met een hefhoogte tot 3,0m, een platform van 1,5m x 6,0m en een laadvermogen van 3.000kg.

Goederenliften

Jako heeft verschillende goederenliften in het verhuurpakket zodat u voor iedere situatie een passende oplossing heeft. Van kantelbare snelbouwliften en goederenliften geschikt voor de woningbouw tot tandheugelliften voor de hoogbouw welke oproepbaar zijn vanaf iedere verdieping.

Montage en Transport

Onze ervaren liftmonteurs zijn gecertificeerd en monteren en demonteren vakkundig goederenliften, transportplatforms, hefplateau’s en personen-/goederenliften. Elke lift wordt na plaatsing voorzien van een opstellingskeuring. We kunnen ook uw eigen lift plaatsen en voorzien van een opstellingskeuring. Het transport van de bouwlift wordt geregeld middels één van onze vrachtwagens voorzien van een kraan, of deze wordt direct door onze monteurs meegenomen en op de juiste plaats gezet.

Personen-/Goederenliften

Naast goederenliften en transportplatforms heeft Jako ook personen-/goederenliften in het verhuurpakket. Van 6 personen tot 18 personen en van 24m/min tot 38m/min. met een maximale hoogte van 120m. De personen-/goederenliften zijn vanaf iedere verdieping oproepbaar en voorzien van PLC besturing.

Veiligheid

Alle liften worden voor uitlevering uitgebreid gecontroleerd en gekeurd. Hiernaast wordt van alle gemonteerde liften een opstellingskeuring gemaakt. Personen-/goederenliften worden gekeurd door een onafhankelijke en erkende instantie conform de geldende wet- en regelgeving, zodat we ervan overtuigd zijn dat de liftopstelling 100% veilig is.

Engineering

Personen-/goederenliften, liften zwaarder dan 500kg en liften in speciale situaties verdienen extra aandacht. De positionering, de verankering en de montage worden dan ook door ons projectbureau bekeken. Er wordt een situatietekening uitgewerkt en de ankerkrachten worden berekend. Dit zodat we e ciënt kunnen werken en er een veilige, goedwerkende lift wordt opgeleverd.

Downloads

Klant worden?

Geen documenten beschikbaar.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze specialisten.